Λοβέρδος: Να μην γίνει η ΕΡΤ «ντουντούκα» της ΝΔ όπως ήταν επί ΣΥΡΙΖΑ

Να μην γίνει η ΕΡΤ «ντουντούκα» της ΝΔ όπως είχε γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας την πρόσφατη κόντρα του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον Παύλο Πολάκη, αλλά και με την Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Όπως είπε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ η κριτική του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ είναι λογική. Και πρόσθεσε ότι «έγιναν αρκετά λάθη στην ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να έχουμε πολυφωνική ΕΡΤ και εάν διαπιστώσω προσπάθεια καπήλευσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από τη ΝΔ θα το επισημάνω. Η ΕΡΤ δεν πρέπει να γίνει ντουντούκα της ΝΔ, όπως είχε γίνει επί κυβέρνησης Τσίπρα» τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

Για τον σταθμό Παύλος Μπακογιάννης

Στην ίδια συνέντευξη στο ραδιόφωνο Θέμα 104,6 ο κ. Λοβέρδος άφησε αιχμές για τους χειρισμούς της διοίκησης της Αττικό Μετρό και προσωπικά στον πρόεδρο της εταιρίας Νίκο Ταχιάο, στο θέμα της μετονομασίας του Ευαγγελισμού σε Παύλος Μπακογιάννης:
«Κακώς ενεπλάκη το όνομα του Παύλου Μπακογιάννη. Δυστυχώς με όλη αυτή τη διαδικασία που έγινε λίγο πρόχειρα υπονομεύτηκε το όνομα του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος, σημειώνοντας ότι ο χειρισμός ήταν ατυχής και πολύ σωστά η οικογένεια του πήρε αυτή τη στάση, να σταματήσει η διαδικασία.

«Δεν τον κρίνω τον κ. Ταχιάο, προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για ένα θέμα που δεν χειρίστηκε όπως έπρεπε» πρόσθεσε.

Για το ακριβό νερό
Αναφερόμενος στη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου για το «εξωφρενικά φθηνό νερό» ο κ. Λοβέρδος την χαρακτήρισε «ελαφρώς ατυχή», διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει θέμα να ακριβύνουν τα τιμολόγια της ΕΥΔΑ. Το νερό δεν είναι ακριβό, όπως είπε. Και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο από δημοσιογράφος να γίνεις πολιτικός».