Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτή έχει ξεφύγει και θα πρέπει να μπει στη θέση της

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποφάσισε να σταματήσει να κάνει το καλό παιδί και να μιλήσει για ότι τον ενοχλεί. Αν και μιλώντας στις κάμερες απέφυγε να κάνει κάποια δήλωση για την κόντρα που ξέσπασε με τον Γιώργο Λιάγκα, άφησε κάποιες αιχμές για άλλο άτομο, μέσα από την εκπομπή του. Συγκεκριμένα «φωτογράφησε» παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής λέγοντας πως έχει ξεφύγει και πρέπει να την βάλει στη θέση της.

Μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του, ο Αρναούτογλου είπε κάποια ατάκα που κάποιοι θεώρησαν ως επίθεση προς τη Φαίη Σκορδά, η οποία την περασμένη Παρασκευή μπήκε στο πεδίο της μάχης λέγοντας:

«Μιλήσατε για κόντρα, εγώ βλέπω επίθεση. Και εδώ είναι προσωπική επίθεση. Υπήρχε το ρεπορτάζ και έγινε από διάφορες εκπομπές και site αλλά εδώ είναι λίγο έντονο αυτό. Τον Γιώργο Λιανό ο οποίος θεωρώ ότι είναι πολύ αξιοπρεπές παιδί, ενόχλησε όλο αυτό το “θα είναι ή δεν θα είναι” και είναι ανθρώπινο. Γιατί πετάγεται ο Αρναούτογλου; Είναι λίγο υπερβολικό», αναρωτήθηκε αργότερα συζητώντας με τους συνεργάτες της ενώ στη συνέχεια όταν η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε ότι και την ίδια είχε «απειλήσει» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν είχε ασκήσει κριτική στον Γιώργο Λιανό, θυμήθηκε κι εκείνη μια αντίστοιχη εμπειρία: «Δεν πήρε μια μέρα ο Γρηγόρης τηλέφωνο και εσένα Άρη μου και εσένα Δημήτρη μου και απειλούσε; Απείλησε εμένα; Όχι;». «Εγώ καταλαβαίνω τον Λιανό και είναι ανθρώπινο, και είναι πολύ αξιοπρεπής. Ποιος θα ήταν στη θέση του και δεν θα τον ενοχλούσε να γράφεται μία ότι θα είσαι και μία ότι δε θα είσαι. Η “απόρριψη” όμως έχει να κάνει με το κανάλι, όχι με ένα σχόλιο», είπε η Φαίη Σκορδά και κατέληξε γελώντας: «Ο Acun φταίει για όλα».

Το σχόλιο του Αρναούτογλου ήταν το παρακάτω:

«Ακούω διάφορες μπούρδες. Έρχεται ο καιρός που θα απαντήσω. Μπορώ να σου πω ότι έκανα και τον μαλ…α μια ζωή. Άκουγα, άκουγα, άκουγα… το καλό παιδί που άκουγε. Τώρα όμως, υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει λίγο ξεφύγει και θα πρέπει να μπει στη θέση της!».

 

φωτο: ndp

thetoc.gr