Ευχαριστήρια Προμηθέα για εντυπωσιακή παρουσία κόσμου

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Κ.Α.Ε. και του Αθλητικού Συλλόγου Προμηθέα Πάτρας θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους έδωσαν το παρών στην εορταστική εκδήλωση της 20ής Σεπτεμβρίου για τα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου του Συλλόγου και την παρουσίαση του ρόστερ της Ανδρικής ομάδας για την νέα σεζόν ‎2019-2020.

Ο πρόεδρος του Α.Σ.Π. Προμηθέας, Βαγγέλης Λιόλιοςπροέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που το βράδυ της Παρασκευής μας τίμησε με την παρουσία του στα εγκαίνια του σπιτιού του Συλλόγου μας.

Ευχαριστώ τον κάθε έναν προσωπικά, τους επίσημους καλεσμένους, τους εκπροσώπους φορέων, τους χορηγούς μας, τους αθλητές του Συλλόγου, τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., τους φιλάθλους μας και το σύνολο των εργαζομένων στον Προμηθέα που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για αυτήν την μαγευτική βραδιά.

Δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω τα αισθήματα που νιώθουμε όλοι μας στον Σύλλογο για την αγάπη που λάβαμε τις τελευταίες ημέρες. Το μόνο μπορώ να εγγυηθώ, είναι πως θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να επιστρέψουμε στο πολλαπλάσιο στην κοινωνία όλη αυτήν την αγάπη και την υποστήριξη που μας χαρίσατε.

Με εκτίμηση,

Βαγγέλης Λιόλιος

Πρόεδρος Α.Σ.Π. Προμηθέας ».