Γιατί παραιτήθηκε από την Παναχαϊκή ο Τάκης Κυριακόπουλος

????????????????????????????????????

Έπειτα από επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο της ομάδας κο Καλογερόπουλο, αποφάσισα να υποβάλω την παραίτηση μου από την θέση του γενικού αρχηγού. Οι λόγοι αφορούν την διαφορά φιλοσοφίας που υπάρχει κυρίως σε θέματα λειτουργίας στην καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Παναχαϊκής από το πόστο του γενικού αρχηγού, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα καθημερινά από το καλοκαίρι του 2016 έως σήμερα. Εύχομαι σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ, πολλές επιτυχίες προσωπικές, οικογενειακές και φυσικά στην ομάδα μας τα καλύτερα.

Θεωρώ επίσης ότι έχω χρέος να μιλήσω ως φίλαθλος της Παναχαϊκής και να πω κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Οφείλουμε όλοι να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε εκείνους τους ανθρώπους που το καλοκαίρι του 2016 ανέλαβαν την ευθύνη και το βαρύ φορτίο έτσι ώστε η Παναχαϊκή να ξαναμπεί στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Νομίζω πως αν δεν το έκαναν αυτό τότε, ίσως να μην υπήρχε ομάδα σήμερα. Προσωπικά λοιπόν ως φίλαθλος πρέπει να το αναγνωρίσω.

Τέλος, θα ήθελα ξεχωριστά να ευχηθώ καλή δύναμη και ότι καλύτερο στον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας κο Καλογερόπουλο, στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του”.