Θρίλερ με το «The Voice»: Η Τάμτα είπε «όχι» στην παρουσίαση

Μέχρι χθες έγκυρες πληροφορίες ήθελαν την Τάμτα να είναι η παρουσιάστρια του The Voice, όμως όπως φαίνεται τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι. Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Έλα χαμογέλα» σήμερα το πρωί, η Τάμτα δεν θα καταφέρει να αναλάβει τελικά τον ρόλο της παρουσιάστριας στη θέση που άφησε κενή ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Όπως ακούστηκε στο ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια δεν προλαβαίνει να προετοιμαστεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να αναλάβει αυτόν τον ρόλο μιας και ο χρόνος για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, πιέζει πολύ. Έτσι, ύστερα από πολλή σκέψη και απανωτές συσκέψεις και κουβέντες, η Τάμτα αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση.

Είναι γεγονός ότι η τραγουδίστρια μέχρι τώρα είχε δοκιμαστεί –και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία- στην τηλεόραση, όχι όμως σε έναν τόσο απαιτητικό ρόλο αλλά ως κριτής σε τάλεντ σόου. Η ίδια, λοιπόν, αποφάσισε να μη ρισκάρει τόσο αφού ως επαγγελματίας θέλει να φέρει σε πέρας σωστά όποιον ρόλο και αναλαμβάνει. Έτσι, μετά την απόφασή της να πει «όχι» στην πρόταση, η θέση του παρουσιαστή μένει ξανά κενή.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι η θέση του κριτή που άφησε κενή ο Κωστής Μαραβέγιας αποχωρώντας, καλύφθηκε από την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Τώρα μένει να δούμε τι θα γίνει με τον παρουσιαστή που θα αναλάβει σύντομα χρέη ώστε να ξεκινήσουν και τα γυρίσματα.