ΠΑΤΡΑ: Ο Σύλλογος Γονέων στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης

Στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων με τους φορείς του Δήμου μας με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/09/2019 επίσκεψη μελών του Δ.Σ στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κο Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο.
Συζητήθηκαν όλα τα θέματα αρμοδιότητας της Περιφερειακής Διεύθυνσης (κενά και διορισμοί εκπαιδευτικών, λειτουργία ολοημέρων κτλ), ενημερωθήκαμε για την παρούσα κατάσταση και τις κινήσεις στις οποίες έχουν προβεί για την επίλυση τυχών προβλημάτων.
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσει τις επαφές της με τους φορείς αναδεικνύοντας τα προβλήματα που ταλανίζουν την εκπαίδευση, διεκδικώντας λύσεις και καταθέτοντας προτάσεις για την βελτιστοποίηση της σχολικής ζωής των παιδιών μας.
Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των επαφών μας με όλους τους φορείς, θα καλέσουμε τα μέλη μας σε Γενική Συνέλευση με σκοπό την ενημέρωσή τους για το περιεχόμενο των συζητήσεων με τους θεσμικούς παράγοντες του Δήμου μας και την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Η συζήτηση αυτή θα ανοίξει έναν νέο κύκλο επαφών, με την συμμετοχή των μελών μας, για την επίλυση των θεμάτων που θα ανακύψουν.