ΠΑΤΡΑ: Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας στην ΕΛ.ΑΣ

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν σήμερα (19-9-2019) το μεσημέρι, ο Πρόεδρος κ. Σπυρίδων ΣΤΕΡΓΙΟΥ συνοδευόμενος από τον Ταμία κ. Γεώργιο ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟ και την Γραμματέα κα. Βασιλική ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Γεώργιο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συνεχάρησαν τον Υποστράτηγο Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο ιδιαίτερα σημαντικό και δύσκολο έργο που επιτελεί.

Από την πλευρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και επεσήμανε ότι θα είναι δίπλα τους σε προτάσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη, στην πρόοδο και στην διατήρηση της κοινωνικής συνοχής στην περιοχή μας.

Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για :

• Την παραβατικότητα και την εγκληματικότητα στην Αχαΐα,
• Προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες από επαίτες,
• Την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου,
• Την συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και των επαγγελματιών της εστίασης