O Liam Hemsworth έμαθε για το χωρισμό του με τη Miley Cyrus από τα social media

Σύμφωνα με την Page Six, ο Liam Hemsworth έμαθε την είδηση του χωρισμού του από τη Miley Cyrus μέσω των social media. Ο ηθοποιός βρισκόταν στην πατρίδα του, την Αυστραλία όταν η Cyrus το ανακοίνωσε μέσω του εκπροσώπου Τύπου της.

Το πρώην ζευγάρι δεν έχει κάνει ακόμη κάποιο σχόλιο επί του θέματος αν και από ό,τι φαίνεται ο Hemsworth δεν έχει τέτοιες διαθέσεις. Ο ηθοποιός διατηρεί τη σιωπή του από τη στιγμή που τα νέα ξέσπασαν, ενώ η Cyrus φαίνεται να προχωράει τη ζωή της στο πλευρό της Kaitlynn Carter.
Ο Hemsworth έκανε μια σπάνια δήλωση σχετικά με το χωρισμό τους στις αρχές του Αυγούστου μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram: “Μια γρήγορη σημείωση απλά για να πω ότι με τη Miley πρόσφατα χωρίσαμε και δεν της εύχομαι τίποτε άλλο παρά υγεία και ευτυχία στη μετέπειτα πορεία της. Πρόκειται για ένα προσωπικό θέμα και δεν έκανα ούτε θα κάνω καμία δήλωση σε δημοσιογράφους ή μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οποιοδήποτε σχόλιο μου αποδίδεται είναι ψευδές. Ειρήνη και αγάπη ».

O πρωταγωνιστής του Hunger Games υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 21 Αυγούστου, επικαλούμενος ασυμβίβαστες διαφορές, σύμφωνα με το περιοδικό People. Ο Hemsworth ήλπιζε να συμφιλιωθεί με τη Cyrus, αλλά αφότου η οικογένειά του αντέδρασε στις φωτογραφίες της τραγουδίστριας με την Kaitlynn Carter, τα πράγματα άλλαξαν.