Ο Αντίνοος Αλμπάνης μετά τη μάχη με τον καρκίνο: Είμαι ζωντανός και δυνατός

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη μάχη του με τον καρκίνο, έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης. Με μια ανάρτησή του το περασμένο καλοκαίρι είχε ανακοινώσει ότι έκανε χημειοθεραπείες.

Παράλληλα, συνέχισε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Σήμερα, ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι καλά και τα λόγια του δίνουν δύναμη και κουράγιο σε όποιους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

«Γενικά οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, μάς πηγαίνει παρακάτω. Είτε καλό είναι, είτε κακό. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό. Ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας, να είμαστε ευγνώμονες και να χαμογελάμε. Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε φροντίζουν, να σε στηρίζουν και να σε αγαπάνε.

Πήρα δύναμη από την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συναδέλφους μου… Είμαι καλά, είμαι εδώ μαζί σας, είμαι ζωντανός και δυνατός. Πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε τα κινητά μας, τα αυτοκίνητά μας, τα σπίτια μας, τις γειτονιές μας…» είπε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.