Δολοφονία φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό– Το ξέσπασμα της κόρης του θύματος: «Δεν έχει ελαφρυντικό, μου στέρησε τον πατέρα μου»

Την Παρασκευή ξεκινά η δίκη της υπόθεσης της δολοφονίας του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό και η κόρη του θύματος, ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Ο 52χρονος φερόμενος δολοφόνος, ήταν φίλος με το θύμα για 25 χρόνια, αλλά μία κόντρα που είχαν για οικονομικούς λόγους, όπλισε το χέρι του και σκότωσε τον φαρμακοποιό. Η κόρη του, Γιώτα-Μαρία, εν όψει της δίκης που ξεκινά, μίλησε στο δελτίο του Star και ζήτησε να τιμωρηθεί παραδειγματικά, καθώς δεν υπάρχει ελαφρυντικό.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορείς να πατήσεις τη σκανδάλη τόσες φορές και να σκοτώσεις έναν άνθρωπο, ειδικά κάποιον που σε έχει βοηθήσει. Ηρθε αυτός ένα πρωί και μας διέλυσε. Κοίταξε όχι με μία, όχι με δύο, αλλά με πέντε τουλάχιστον βολίδες να τον σκοτώσει», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
«Αυτό που ζητώ είναι η παραδειγματική τιμωρία για αυτό που μας έκανε. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Δεν υπάρχει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα. Είμαστε κάθετοι σε αυτό. Ο πατέρας μου είναι η αδυναμία μου και μού τον στέρησε. Δεν είχε κανένα δικαίωμα».

Ο 57χρονος φαρμακοποιός δέχτηκε τουλάχιστον 3 πυροβολισμούς τον Σεπτέμβρη του 2018, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας. Ο δράστης ομολόγησε στην αστυνομία την πράξη του και είχε κριθεί προφυλακιστέος.