ΑΧΑΪΑ: Ο δικηγόρος, στην περίεργη υπόθεση «βιασμού» γυναίκας στο Αίγιο, αντικρούει τις κατηγορίες – Ο «δράστης» μιλά για κανονική συνουσία – Πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα

Νεότερα

«Αρνείται κατηγορηματικά και με πάθος τον χαρακτηρισμό του αδικήματος που του καταλογίζεται», δήλωσε στο  Γιώργος Μαμάσης Δικηγόρος του 27χρονου Αιγιώτη σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, μετά από καταγγελία 50χρονης.

Ο κ. Μαμάσης για λογαριασμό του εντολέα του επανέλαβε τους αρχικούς ισχυρισμούς του 27χρονου, ότι δηλαδή η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση της 50χρονης, γεγονός που αντικρούει η άλλη πλευρά.

 

Νεότερα

Ο Εισαγγελέας άσκηση ποινική δίωξη για βιασμό στον 27χρονο, ο οποίος παραμένει κρατούμενος και πήρε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη για να απολογηθεί.

Νωρίτερα

Στην Εισαγγελέα Αιγίου, οδηγείται 27χρονος άνδρας που κατηγορείται για βιασμό, μετά από καταγγελία 52χρονης γυναίκας,η οποία  σύμφωνα με πληροφορίες δεν παραδέχεται  πως είχε κανονική σεξουαλική επαφή μαζί του , αλλά υποστηρίζει πως έπεσε θύμα βιασμού.

Η ιατροδικαστική εξέταση, δείχνει  σεξουαλική συνεύρεση και παρά φύση, με και κάποιες εκδορές.

Η παθούσα και καταγγέλλουσα τα ξημερώματα της Κυριακής πήγε  στο Νοσοκομείο Αιγίου για ιατρική βοήθεια και προβλήματα γυναικολογικής φύσεως, (ρήξη πρωκτού), με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποστεί ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο νεαρός φαίνεται να την επισκέφθηκε σε καφέ-μπαρ της οδού Κορίνθου στο Αίγιο όπου εργαζόταν και οι δύο τους αργότερα συμφώνησαν να καταλήξουν στην παραλία Σελιανίτικων, με  αυτοκίνητο. Ο νεαρός, λέγεται ότι την  πήρε αιμόφυρτη και την πήγε πάλι στο καφέ-μπαρ, όπου αυτή αποφάσισε να πάει στο ΓΝΑ.

Η γυναίκα θα νοσηλευτεί τουλάχιστον για μια εβδομάδα.

advertisement