Δώνης: Σκέφτομαι την παραίτηση – Θα μιλήσω με Αλαφούζο και Νταμπίζα

Ο Γιώργος Δώνης επανέλαβε τις σκέψεις παραίτησής του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξέφρασε για δεύτερη φορά τη σκέψη παραίτησής του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της βαριάς ήττας από τους «κίτρινους». «Επειδή είπα κάποια πράγματα, μίλησα και με τους παίκτες μου στα αποδυτήρια. Είμαι άνθρωπος που διατηρεί την ψυχραιμία του, δε θέλω να παίρνω εν θερμώ αποφάσεις. Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου, είπα στους παίκτες θα προσπαθήσω να αφήσω να περάσει το βράδυ, θα συζητήσω με τον Νίκο και τον πρόεδρο γιατί υπάρχει στο μυαλό μου το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα. Ξέρετε ότι ο Παναθηναϊκός είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα».

Του ζητήθηκε εξήγηση για το πώς παίζει ο Παναθηναϊκός και απάντησε: «Την ίδια ερώτηση έχω κι εγώ, δεν μπορείς να δώσεις ποδοσφαιρική εξήγηση. Γίνονται λάθη που είναι πέρα από το φυσιολογικό, δυστυχώς όμως τα κάνουμε. Μας επηρεάζει και στα υπόλοιπα κομμάτια γιατί δείχνουμε μια εικόνα, μιας ομάδας που δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει, με τεράστια δεινά κι αυτό το πράγμα δεν αντιπροσωπεύει κανένα».

Ρωτήθηκε για το αν ήδη έχει παραιτηθεί κι αν περιμένει απλά την «έγκριση» της διοίκησης και ήταν κατηγορηματικός. «Δεν έκανα αυτή τη δήλωση. Μιλάω καλά τα ελληνικά και ξέρω το πώς μπορώ να διατυπώσω τις σκέψεις. Μιλάω ανοιχτά στους παίκτες μου, ήθελα να ξέρουν πώς αισθάνομαι και τις σκέψεις που έχω. Αυτά πρέπει να συζητηθούν με ηρεμία και να βρεθεί η καλύτερη λύση για τον σύλλογο».