Ψάχνουν πόρτα πόρτα τη μητέρα του μωρού που βρέθηκε σε καρότσι σούπερ μάρκετ

Στον εντοπισμό της μητέρας του νεογέννητου κοριτσιού που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο χθες, μέσα σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ, σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία, εστιάζουν οι αστυνομικές αρχές.

Δεν αποκλείεται η μητέρα του βρέφους να μένει κάπου εκεί κοντά, ενώ το καρότσι του σούπερ μάρκετ παραπέμπει σε κατάστημα της περιοχής που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των σούπερ μάρκετ ελέγχουν εξονυχιστικά οι αστυνομικοί σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Το νεογέννητο κοριτσάκι, μόλις επτά ημερών, ήταν τυλιγμένο με μια πετσέτα και στον ομφάλιο λώρο υπήρχε ακόμα το μανταλάκι που βάζουν στα μαιευτήρια όταν γεννιέται ένα παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι τα κλάματά του ξεσήκωσαν τα ξημερώματα της Τετάρτης τους ενοίκους της πολυκατοικίας. Ο Παναγιώτης Μαδούρος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γύρω στις τέσσερις το πρωί άκουσε το κλάμα του και κατέβηκε στην πιλοτή της πολυκατοικίας στην οδό Κασταμονής στη Νέα Ιωνία. «Λέω θα ντυθώ και θα κατέβω, βλέπω το καρότσι και το βρέφος μέσα να κλαίει. Ένιωσα την καρδιά μου να σταματά να χτυπά» περιέγραψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.

«Είμαστε σε επαφή με την εισαγγελία προκειμένου να δούμε αν υπάρχει κάποιο περιβάλλον ή αν δεν υπάρχει να πάει για υιοθεσία» είχε χθες στο δελτίο ειδήσεων του Alpha o πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος.