ΠΑΤΡΑ: Ο Εμπορικός Σύλλογος για το 11ο Pick στις 14 Σπετμεβρίου- Με σύνθημα «Τρέξε Πάτρα και βγες κερδισμένος»

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών για μια ακόμη φορά είναι Αρωγός στην διοργάνωση του 11ου Pick Patras. Ενός μοναδικού μηχανοκίνητου υπερθεάματος στο κέντρο της Πάτρας που έχει πλέον γίνει θεσμός και έχει αγκαλιαστεί από τους Πατρινούς αλλά και χιλιάδες επισκέπτες.
Στις συνεντεύξεις τύπου των διοργανωτών την Τρίτη 3/9 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών και την Τετάρτη 11/9 στην Πάτρα ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος απεύθυνε κάλεσμα προς τους επισκέπτες της διοργάνωσης να γνωρίσουν την πλούσια, δυναμική, ποιοτική, συμφέρουσα και σύγχρονη αγορά της Πάτρας.
Στο φυλλάδιο – πρόγραμμα της διοργάνωσης υπάρχει καταχώρηση του Συλλόγου με το σύνθημα «Τρέξε Πάτρα και βγες κερδισμένος».
Ειδικά για το Σάββατο 14/9 προτρέπουμε τα καταστήματα να μείνουν προαιρετικά ανοικτά μέσα στα πλαίσια του εθνικού ωραρίου (Μέχρι τις 8:00 μμ) ούτως ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν και γνωρίσουν την αγορά της Πάτρας οι επισκέπτες της διοργάνωσης.
Καλούμε τους συναδέλφους μας να στηρίξουν με «γενναίες» προσφορές έμπρακτα τον πρωτοποριακό θεσμό που προβάλει την πόλη, συμβάλει στην εξωστρέφεια, αυξάνει την επισκεψιμότητά της και στηρίζει την τοπική οικονομία.