(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο Π.Μαρινάκης στην ΟΝΝΕΔ Αχαΐας – «Νεολαία δημιουργική σε παραγωγική χώρα»

Συναισθηματικά φορτισμένα ήταν τα λόγια του Παύλου Μαρινάκη, υποψηφίου προέδρου της ΟΝΝΕΔ, στο χθεσινό προσυνέδριο της οργάνωσης στην Πάτρα παρουσία του γραμματέα της ΝΔ, Γιώργου Στεργίου.
Περιγράφοντας το όραμά του για την ΟΝΝΕΔ, ο Πατρινός υποψήφιος πρόεδρος και δικηγόρος στο επάγγελμα, μίλησε για μία οργάνωση «χωρίς παρωπίδες, χωρίς ταμπέλες, χωρίς ταμπού και χωρίς όλα αυτά που μας χώριζαν επί χρόνια». Τόνισε ότι «χρωστάμε σε αυτούς που έρχονται μια χώρα κανονική, χωρίς μίσος, παραγωγική, δημοκρατική και δημιουργική» και μίλησε για τις δύο βασικές επιλογές που έχει κανείς: Να μείνει απαθής ή να γίνει πρωταγωνιστής. Και εκτίμησε ότι η ΟΝΝΕΔ έχει αποδείξει μετά από 45 χρόνια πως έχει στελέχη γεννημένα πρωταγωνιστές. Ο Π. Μαρινάκης εξομολογήθηκε ότι θέλει μετά από τρία χρόνια να κοιτάζει όλους στα μάτια, «δικαιωμένος για όσα σας είπα σήμερα και όλοι μαζί να κοιτάζουμε τους συνομήλικους μας στα μάτια, έχοντας βοηθήσει με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χτίσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει…».
Με θερμά λόγια μίλησε για τον Π. Μαρινάκη ο γραμματέας του κόμματος Γ. Στεργίου, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα στέλεχος που έχει το κουράγιο, τη δύναμη και την επαγγελματική αυτονομία να οδηγήσει την ΟΝΝΕΔ στο μέλλον. Πρόσθεσε ότι εκτός από τιμή είναι και ευκαιρία να βρεθεί σε αυτή τη θέση ένας Πατρινός, σε μια περίοδο που ένας άλλος νέος άνθρωπος, ο Νεκτάριος Φαρμάκης από το γειτονικό Αγρίνιο (ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση), έσπαγε το κατεστημένο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.