(Βίντεο)-Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο του με την Σίσσυ Χρηστίδου

Η είδηση του χωρισμού της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη  είχε πέσει σαν «βόμβα» στον κόσμο της showbiz τον περασμένο Απρίλιο.

Η παρουσιάστρια, λίγο καιρό μετά, είχε μιλήσει για τον χωρισμό της τότε μέσω του προσωπικού της καναλιού στο Youtube και είχε πει μεταξύ άλλων:

«Ήθελα να σας πω ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μετά από μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια με τον πατροπαράδοτο τρόπο ενωμένη, είδαμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Αποφασίσαμε ότι σαν ζευγάρι δεν θα είμαστε πια μαζί, θα είμαστε όμως σαν οικογένεια. Οικογένεια αγαπημένη ότι και να γίνει και δυνατοί για τα δύο μας παιδιά που πάντα θα μας κρατάνε μαζί στον ίδιο δρόμο».

Ο τραγουδιστής πάλι δεν είχε αναφερθεί στον χωρισμό του, ωστόσο σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» μίλησε για πρώτη φορά και είπε.

«Θεωρώ ότι σε αυτή τη διαδικασία είναι καλό να βάλεις κάποια πράγματα παραπάνω από εσένα και σε πρώτη φάση τα παιδιά, όταν έχεις παιδιά, όπως εμείς.

Εμείς σαν άνθρωποι θέλουμε να αποφεύγουμε το ξεκατίνιασμα και δεν είμαστε αυτού του τύπου… Αυτή ήταν η δική μου στρατηγική και αν θες η δική μας ανάγκη μέσα από αυτό…».