ΠΑΤΡΑ: Στο Θεατράκι, απόψε, το μουσικό σχήμα «Οι Μεν και Δεν»

advertisement

Με αγαπημένα τραγούδια από όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής θα μας «ταξιδέψει» σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Θεατράκι Μαρίνας το μουσικό σχήμα «Οι Μεν και Δεν» σε ξεχωριστή συναυλία με τίτλο «Τα τραγούδια της καρδιάς μας», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.
Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2012 από μια παρέα φίλων και αποτελείται από τους Τζοβάνι Μπάστα (φωνή – κιθάρα), Χρήστο Θεοδωρόπουλο (φωνή – πιάνο) και Χάρη Γιαννόπουλο (μπουζούκι) ενώ την παρέα συμπληρώνει στα κρουστά ο Γιώργος Μπαράκος.
Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από ένα «κράμα» σύγχρονου και παλιού τραγουδιού, προσαρμοσμένα στους μοντέρνους ήχους, ενώ η αγάπη τους για την ελληνική μουσική τους οδηγεί να «εξερευνήσουν» και να παρουσιάσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής κουλτούρας, με επίκεντρο το έντεχνο και λαϊκό τραγούδι.
Έχουν πραγματοποιήσει αρκετές εμφανίσεις στην περιοχή της Πάτρας και της Αχαΐας αλλά και εκτός αυτής σε περιοχές όπως Αθήνα, Μεσολόγγι, Αιτωλικό, Πύργο, Πρέσπες, Πόρτο Χέλι κ.α. Πολλές είναι και οι συμμετοχές τους σε εκδηλώσεις, πολιτιστικές βραδιές, φεστιβάλ (πρόσφατη συμμετοχή στο Lagoon Festival Aitolikon) ή μουσικά αφιερώματα σε σπουδαίους συνθέτες.
Η Είσοδος στην συναυλία είναι Ελεύθερη.