Κρήτη: 12χρονος έσωσε την μητέρα του από 42χρονο που επιχειρούσε να την στραγγαλίσει

Οι φωνές του 12χρονου γιού μιας 49χρονης γυναίκας στην Κρήτη αποδείχθηκαν σωτήριες, αφού ένας άνδρας αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, στραγγαλίζοντας την σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο.

Oπως είπε η ίδια στην καταγγελία που έκανε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, το σκηνικό εκτυλίχθηκε σε χωράφι ιδιοκτησίας της την περασμένη Κυριακή (08/09) με πρωταγωνιστή τον 42χρονο άνδρα ο οποίος το τελευταίο διάστημα της μετέφερε αγροτικά εφόδια, από το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν.

Είχε περίεργη συμπεριφορά ισχυρίστηκε η 49χρονη
Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr, η γυναίκα παρατήρησε περίεργη συμπεριφορά από μέρους του 42χρονου, ο οποίος την ενοχλούσε συστηματικά με τηλεφωνήματα. Τότε εκείνη αποφάσισε να ενημερώσει τον εργοδότη του, γεγονός που από ό,τι φάνηκε τον εξόργισε.
Ο 42χρονος πήγε στο χωράφι της 49χρονης γυναίκας γύρω στις 18:00 το απόγευμα. Αφού της επιτέθηκε λεκτικά, την έριξε στο έδαφος και άρχισε να την χτυπά βάναυσα ώσπου έβαλε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της με σκοπό να την πνίξει.

Την έσωσε ο γιος της
Για καλή τύχη της 49χρονης στο χωράφι βρισκόταν και ο 12χρονος γιος της, ο οποίος ακούγοντας τις κραυγές πήγε να τη βοηθήσει και ο 42χρονος τράπηκε σε φυγή. Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ πήγε στο ΑΤ και κατήγγειλε το περιστατικό και από εκείνη την ώρα οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Πηγή: iefimerida.gr