ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Σήμερα η πρώτη συνάντηση του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου – Ζωντανή η μετάδοση των συνεδριάσεων

advertisement
Η δημοτική αρχή του δήμου δυτικής Αχαΐας, διασφαλίζοντας τη διαφάνεια και το δικαίωμα του δημότη στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, ενημερώνει ότι πλέον τα δημοτικά συμβούλια θα μεταδίδονται ζωντανά στο διαδικτυακό κανάλι (https://www.youtube.com/channel/UC9uFzLxuRQWnnNf2jtynd1Q/live?fbclid=IwAR2v0SU_ZZL506mUuGpUJvefXL4ip8EImW4F1pzODHyTPm5O5w8kFeJkmlA) του Δήμου.
Με αυτόν τον τρόπο οι συνδημότες μας θα έχουν άμεση πρόσβαση στην πληροφόρηση και θα μπορούν να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου καθώς και τις αποφάσεις που θα παίρνονται ή μη.
Η διάθεση όλων μας είναι να βάλουμε τα θεμέλια για τη σωστή ενημέρωση των δημοτών μας, μέσα σε κλίμα διαφάνειας και υπευθυνότητας.
Τέλος, σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 1:00μ.μ. ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος.Παναγιώτης Κουνάβης θα πραγματοποιήσει συνάντηση των μελών του Προεδρείου με συμμετοχή και της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Αχαΐας» προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.