(Φωτο)-Στη ΔΕΘ και η Μαρέβα: Άνοιξε… φύλλο και συναντήθηκε με παιδιά με σύνδρομο Down

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία συνοδεύει τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη, για τη ΔΕΘ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη συμπρωτεύυουσα, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, επισκέφθηκε τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου. Μάλιστα, δε δίστασε να βάλει ποδιά και να ανοίξει φύλλο μαζί με τις υπόλοιπες γυναίκες του συνεταιρισμού. Το στιγμιότυπο ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Από το 1999 ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου και το έργο της πρεσβυτέρας που Δέσποινας Ιωαννίδου συνέβαλαν στην τοπική ανάπτυξη του χωριού και στην δημιουργία σημείου αναφοράς για την πρότυπη λειτουργία για τον γυναικείο συνεταιριστικό κλάδο. Παράδειγμα προς μίμηση! Τους ευχαριστώ θερμά που με δέχτηκαν», έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Οι αναρτήσεις της Μαρέβας Μητσοτάκη για τους ανθρώπους με Σύνδρομο Down

Η κ. Μητσοτάκη, επισκέφθηκε επίσης τα γραφεία του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη και συνομίλησε με τη Διοίκηση του Συλλόγου, γονείς και μέλη του Συλλόγου.

Στη συνέχεια προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Twitter. Η σύζυγος του πρωθυπουργού έγραψε ένα μήνυμα «μέσα από την καρδιά της», για τον αγώνα ζωής που δίνουν οι άνθρωποι με σύνδρομο Down.

«Ο αγώνας των μελών του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος για ίσες ευκαιρίες διαβίωσης και συμμετοχής είναι ένας αγώνας που αφορά όλους μας. Με μεγάλη χαρά ενημερώθηκα για το πολύπλευρο έργο τους. Mέσα από την καρδιά μου για τη ζέστη υποδοχή και για το χρόνο που μας αφιέρωσαν», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία γευμάτισε χθες το βράδυ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και βουλευτές της ΝΔ, σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη.

Mareva Grabowski-Mitsotaki@MarevaGrabowski

Ο αγώνας των μελών του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος για ίσες ευκαιρίες διαβίωσης και συμμετοχής είναι ένας αγώνας που αφορά όλους μας. Με μεγάλη χαρά ενημερώθηκα για το πολύπλευρο έργο τους. 🙏🙏 μέσα από την καρδιά μου για τη ζέστη υποδοχή και για το χρόνο που μας αφιέρωσαν.

Προβολή εικόνας στο Twitter
61 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Παρόμοια ανάρτηση έκανε και στον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας: «Ο αγώνας των μελών του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος για ίσες ευκαιρίες διαβίωσης και συμμετοχής είναι ένας αγώνας που αφορά όλους μας. Από το 1990 αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο. Σήμερα με μεγάλη χαρά ενημερώθηκα για το πολύπλευρο έργο του συλλόγου. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη ζέστη υποδοχή και για το χρόνο που μας αφιέρωσαν», έγραψε σε σχετική ανάρτησή της στο Instagram.