ΑΧΑΪΑ: Στη ΔΕΠΑ πάλι, ως αντιπρόεδρος, ο Κώστας Ανδριοσόπουλος από το Αίγιο – Η νέα ηγεσία

Στην παλιά του θέση, αυτή του αντιπροέδρου της ΔΕΠΑ, επέστρεψε από χθες ο Αιγιώτης Κώστας Ανδριοσόπουλος, μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης του νέου διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.
Ο Κώστας Ανδριοσόπουλος, έχει διατελέσει διευθυντής του Κέντρου Ερευνας για τη Διαχείριση της Ενέργειας (RCEM), πρόεδρος της Ελληνικής Δεξαμενής Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία (Hellenic Association for Energy Economics – HAEE) και ήταν καθηγητής Ενεργειακής Οικονομίας στο Λονδίνο-ESCP Europe Business School. Βρισκόταν και πάλι στη θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΠΑ, επί κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά.
Οσον αφορά την υπόλοιπη σύνθεση του ΔΣ της ΔΕΠΑ, πρόεδρος αναλαμβάνει ο Ιωάννης Παπαδόπουλος και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, ο Κωνσταντίνος Ξιφαράς.
Μέλη του ΔΣ είναι οι: Παναγιώτης Δημητρόπουλος, Παύλος Καμάρας, Δημήτριος Σαμόλης, Μιχαήλ Χατζής, Ευστάθιος Πουλίτσης (Μέλος οριζόμενο από τα ΕΛΠΕ), Διομήδης Σταμούλης (Μέλος οριζόμενο από τα ΕΛΠΕ), Ελένη Ζηλακάκη (Εκπρόσωπος Εργαζομένων ΔΕΠΑ) και Ευάγγελος Κοσμάς (Εκπρόσωπος Εργαζομένων ΔΕΠΑ).
Η νέα ηγεσία θα κληθεί να αντιμετωπίσει σειρά θεμάτων όπως είναι η ιδιωτικοποίηση, οι προκλήσεις από το άνοιγμα της αγοράς φυσικού αερίου, τα μεγάλα έργα υποδομών (αγωγοί κ.λπ.), τα εργασιακά κ.λπ.