(Φωτο)-Ιωάννα Λίλη: Έκανε κατακόρυφο και «μάγεψε» τον ανδρικό πληθυσμό

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και μάλιστα αποτέλεσε το ελληνικό sex symbol της δεκαετίας του 2000, αλλά εγκατέλειψε τα πάντα για την οικογένειά της. Ο λόγος για την Ιωάννα Λίλη.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια ανακηρύχθηκε Playmate 2001 και συμμετείχε σε πολλές φωτογραφίσεις γυναικείων και ανδρικών περιοδικών. Τότε όμως γνώρισε τον Θοδωρή Ζαγοράκη και η ζωή της άλλαξε. Αφοσιώθηκε στον σύζυγό της και τα παιδιά τους και εξαφανίστηκε από τα μέσα ενημέρωσης.

Λίγο καιρό αργότερα επανήλθε ως παρουσιάστρια σε απογευματινή εκπομπή στο Μακεδονία TV και στην συνέχεια σε πρωινή εκπομπή. Και παρόλο που η τηλεόραση επανήλθε στην ζωή της, η Ιωάννα Λίλη έχει ως προτεραιότητά της πάντα την οικογένειά της. Ωστόσο, δεν ξεχνά να γυμνάζεται και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μας δείχνει τρόπους για την βελτίωση της σωματικής μας κατάστασης – εξάλλου τον χειμώνα που μας πέρασε παρουσίασε το Revenge Body, την αντίστοιχη εκπομπή της Κλόε Καρντάσιαν, που δείχνει ανθρώπους να μεταμορφώνονται μέσα από την γυμναστική και την σωστή διατροφή.

Fit όσο δεν λέγεται η Ιωάννα Λίλη

 

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Λίλη φωτογραφήθηκε σε έναν διάδρομο με ένα μαύρο μπικίνι να ακουμπά με τους αγκώνες της το πάτωμα και να κάνει κατακόρυφο. Και με αυτό τον τρόπο θέλησε να ευχηθεί «Καλή Τετάρτη» στους διαδικτυακούς της φίλους.