(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων μοίρασε σχολικά στα παιδιά των μελών της

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Αχαΐας ενόψει της νέας σχολικής αλλά και ακαδημαϊκής χρονιάς.

Αποφάσισαν να «αγκαλιάσουν» τα «πρωτάκια» των μελών της Ενωσης προσφέροντάς τους σχολικές τσάντες και άλλα είδη για την πρώτη Δημοτικού, αλλά και ένα τάμπλετ στους πρωτοείσακτους φοιτητές, παιδιά των συναδέλφων τους.

Η προσφορά των δώρων έγινε σε μια λιτή εκδήλωση χθες το πρωί στην αίθουσα του 4ου ορόφου της Λέσχης Αξιωματικών της Ερμού.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας ανέφερε πως στόχος του είναι να θεσμοθετηθεί αυτή η δράση, η οποία όπως εξήγησε, αποτελεί μια ένδειξη έμπρακτης στήριξης στους συναδέλφους τους που είναι γονείς και ευχήθηκε στα παιδιά καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο αστυνομικός δ/ντής Αχαΐας ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος, ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας τονίζοντας πως η ενέργεια αυτή αποτελεί έμπρακτη στήριξη των μελών της αστυνομικής οικογένειας που υπηρετεί στο νομό μας. Ευχήθηκε δε, σε όλους καλή σχολική – ακαδημαϊκή χρονιά και διαβεβαίωσε πως η Αστυνομία έχει ως προτεραιότητα και την ασφάλεια στο σχολικό περιβάλλον.

ASTYNOMIKOI1.JPG

Ο πρόεδρος της Ένωσης Χάρης Τσίτσικας ενώ απονέμει την σχολική τσάντα στην μαθήτρια της 1ης Δημοτικού

ASTYNOMIKOI2.JPG

O γενικός γραμματέας της Ενωσης Γιώργος Μπαλάσης και το μέλος του Δ.Σ. Αργυρώ Χαϊκάλη προσέφεραν δώρα για τα παιδιά των συναδέλφων τους