Γέννησε η Ελένη Χατζίδου – Οι πρώτες φωτογραφίες της κόρης της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου καθώς στον κόσμο ήρθε η κορούλα τους.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της μέσα από το μαιευτήριο, συνοδεύοντάς την με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο απεικονίζονται τα ποδαράκια της μπέμπας, κατά τα πρώτα της λεπτά στη ζωή, έχοντας μάλιστα στο δεξί πόδι το χαρακτηριστικό καρτελάκι στο οποίο αναγράφεται: «Παύλου (ΘΗΛΥ) 02/09/1990).

«Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό το θαύμα… Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά και με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ’ αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ. Η ζωή μας πια έχει άλλο νόημα… Ετεοκλή σ’ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο Ευχαριστώ πολύ το προσωπικό του @iatriko.gr κ φυσικά τον γυναικολόγο μου Βασίλειο Τσιρώνη για αυτό το υπέροχο ταξίδι… #2/9/2019», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Η μικρή θα πάρει το όνομα Μελίτα-Δήμητρα, όπως είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της στο The 2Night Show η Ελένη Χατζίδου.

Χαρούμενος όσο ποτέ είναι φυσικά και ο σύζυγος της Ελένης Χατζίδου, Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος δεν αφήνει στιγμή τη σύζυγο και τη νεογέννητη κορούλα του.

Η καλή φίλη του ζευγαριού, Τζο Λαζοπούλου απαθανάτισε μάλιστα τον Ετεοκλή αγκαλιά με τη νεογέννητη Μελίτα-Δήμητρα και δημοσίευσε το τρυφερό στιγμιότυπο στα instastories.