(Φωτο)-Για δεύτερη φορά μαμά η βουλευτής Άννα Ευθυμίου!

Πριν από ένα περίπου μήνα βρέθηκε στην ορκωμοσία της νέας Βουλής με φουσκωμένη την κοιλίτσα και τώρα κρατά πια στην αγκαλιά της την κορούλα της. Ο λόγος για την βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ευθυμίου που έγινε για δεύτερη φορά μητέρα.

Η Άννα Ευθυμίου εκλέχθηκε βουλευτής και ορκίστηκε μαζί με τα νέα μέλη της Βουλής ούσα στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της , τον Ιούλη. Χαμογελαστή και ακούραστη μάλιστα, η ίδια είχε τραβήξει πάνω της τα φωτογραφικά φλας, ενώ δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές για το μωράκι που περίμενε.

Το baby boom έγινε το Σάββατο με την χαρούμενη μανούλα και το κοριτσάκι να χαίρουν άκρας υγείας. Η Άννα Ευθυμίου που είναι παντρεμένη από το 2012 έχει ακόμη ένα γιο, τον 6χρονο Χρήστο και τώρα που ήρθε και η κόρη πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

«Αγγελούδι μας καλωσήρθες στη ζωή μας, καλωσήρθες στην οικογένεια μας!! Να είσαι πάντα γερή και καλότυχη, όπως και όλα τα παιδάκια του κόσμου!», έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα και ανέβασε δυο φωτογραφίες στο Facebook της το περασμένο Σάββατο.

Τα δώρα για την μικρή της πριγκίπισσα!