(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Η Λευκή Νύχτα στην Κάτω Αχαΐα – Γέμισε το κέντρο από κόσμο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου την τελευταία νύχτα του Αυγούστου η Λευκή Νύχτα στην Κάτω Αχαΐα που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος “Ερμής”.

Το κέντρο της πόλης της Κάτω Αχαΐας γέμισε από κόσμο με τα καταστήματα να είναι όλα ανοικτά, κάνοντας αρκετές προσφορές για να προσελκύσουν πελάτες. Η αγορά έτσι κινήθηκε μέσα από αυτή την εκδήλωση του συλλόγου και δεν ήταν λίγοι αυτοί που προχώρησαν σε ψώνια, αξιοποιώντας τις φθηνές τιμές σε όλα τα είδη.

Πέρα από το εμπορικά μαγαζιά, κερδισμένη βγήκε και η εστίαση μέσα από αυτή τη δράση της Λευκής Νύχτας αφού η πλειοψηφία των καταστημάτων του κλάδου γέμισε σχεδόν από κόσμο, ενώ η ατμόσφαιρα στην πόλη ήταν εορταστική και μέσα σε χαρούμενο κλίμα.

Εξάλλου στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας πραγματοποιήθηκαν χορευτικές, καλλιτεχνικές και άλλες παράλληλες δράσεις. Στην Κάτω Αχαΐα βρέθηκαν αρκετά πρόσωπα της τοπικής πολιτικής σκηνής για να τιμήσουν την Λευκή Νύχτα, προσκεκλημένοι του απερχόμενου δημάρχου Χρήστου Νικολάου, αλλά και του εμπορικού συλλόγου που διοργάνωσε αυτή την όμορφη βραδιά.