Παίρνει Σέρχιο Ρίκο η Παρί Σεν Ζερμέν

LIVERPOOL, ENGLAND - NOVEMBER 11: Sergio Rico of Fulham during the Premier League match between Liverpool FC and Fulham FC at Anfield on November 11, 2018 in Liverpool, United Kingdom. (Photo by Marc Atkins/Offside/Getty Images)

Δυο προσθήκες στη θέση του τερματοφύλακα αναμένεται να πραγματοποιήσει η Παρί Σεν Ζερμέν λίγο πριν το φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι Παριζιάνοι θα ολοκληρώσουν την απόκτηση του Κέιλορ Νάβας εντός των επόμενων ημερών, όμως φαίνεται πως δεν μένουν μόνο εκεί. Σύμφωνα με το Carrusel Deportivo, οι Γάλλοι βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σέρχιο Ρίκο από τη Σεβίλλη.

Δεδομένου πως ο Αρεολά θα αποχωρήσει για τη Ρεάλ Μαδρίτης ως μέρος της συμφωνίας για τον Νάβας, η ομάδα του Παρισιού βγήκε στην αγορά για την εύρεση ενός επάξιου αντικαταστάτη του Κοσταρικανού.

Εκλεκτός της διοίκησης φαίνεται πως είναι ο Ισπανός τερματοφύλακας των Ανδαλουσιανών, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στην πρωτεύουσα της Γαλλίας εντός των επόμενων ωρών προκειμένου να υπογράψει με τη νέα του ομάδα.

Ο Ρίκο αναμένεται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς, σε περίπτωση που οι Παριζιάνοι αποφασίσουν να τον κρατήσουν μόνιμα στο ρόστερ.

to10.gr