(Φωτο)-Γάμος Ευρυδίκης – Κατσιώνη: Το ξέφρενο γλέντι στο γαμήλιο πάρτι

Το ζευγάρι, αφού ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Παλαιοπαναγιά Παιανίας, έστησε ένα τρικούβερτο γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί με αμείωτο κέφι, πολλή μουσική και ακόμα περισσότερο χορό!

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές του γαμήλιου πάρτι που φιλοξενήθηκε στο Villa Vravrona, ήταν στην αρχή όταν το ζευγάρι κλήθηκε να κόψει τη γαμήλια τούρτα η οποία ήταν πραγματικά απίθανη. Γιατί στην κορυφή της ήταν οι ίδιοι σε μία ιδιαίτερα χιουμοριστική στάση, σε χιουμοριστικό ζαχαρωτό!

Εννοείται πως όλοι ξέσπασαν σε γέλια όταν την είδαν, με τον Μπομπ και την Ευρυδίκη να την κόβουν και να ταΐζουν με τρυφερότητα ο ένας τον άλλον ως είθισται.

Τότε ήταν που δόθηκε και το… έναυσμα για να ξεκινήσει ένα τρικούβερτο γλέντι με ροκ επιτυχίες αλλά και ερμηνείες της Ευρυδίκης η οποία ανέβηκε στην αυτοσχέδια σκηνή που είχε στηθεί, ντυμένη νύφη, ξεσηκώνοντας τους πάντες. Ούτε ο γαμπρός, όμως, έμεινε για πολύ μακριά από την ηλεκτρική του κιθάρα, συμβάλλοντας βέβαια και εκείνος στη διασκέδαση των καλεσμένων.

Δείτε στην παρακάτω gallery στιγμιότυπα από την υπέροχη βραδιά…

GALLERY