(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Πένθος σε ένα ολόκληρο χωριό για τον 23χρονο-θύμα τροχαίου – Κηδεύεται στην Άνω Αχαΐα

Με το αίμα ενός νέου ανθρώπου, βάφτηκε πάλι η άσφαλτος, στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας. Στις 2 χθες τα ξημερώματα, κόπηκε απότομα το νήμα της ζωής ενός νέου παιδιού, του 23χρονου Δημήτρη Φραγκάκη από την Ανω Αχαΐα.
Ο νεαρός, οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα, κινείτο επί της Ακτής Δυμαίων, με κατεύθυνση την Πάτρα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε πάνω σε τζιπ, στη διασταύρωση με τη λεωφόρο Γλαύκου, όπου βρισκόταν το τζιπ. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, με αποτέλεσμα το μπροστινό δεξί τμήμα του τζιπ να υποστεί μεγάλη ζημιά, ενώ και το μπροστινό μέρος της μηχανής διαλύθηκε.
Ο θάνατος του 23χρονου ήταν ακαριαίος, με την Τροχαία να διερευνά το ενδεχόμενο παραβίασης ερυθρού σηματοδότη, από κάποιο εκ των δύο οχημάτων.
Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς του, Κώστας και Σία Φραγκάκη που διατηρούν για πολλά χρόνια γνωστό ψητοπωλείο στην Κάτω Αχαΐα και έχουν έναν ακόμη γιο τον Ανδρέα.
Η κηδεία του 23χρονου Δημήτρη Φραγκάκη, θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ανω Αχαΐα.
Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν στο facebook:
«Οχι ρε φίλε, γιατί, δεν γίνονται αυτά. Καλό ταξίδι φιλαράκο μας, ήσουν ένα ξεχωριστό και φιλότιμο παιδί που πέρασες έστω και για λίγο και συνεργαστήκαμε στο μαγαζί. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…Καλό ταξίδι».
«Μήτσο μου, ψυχούλα μου, πήρες το δρόμο των αγγέλων και εσύ σιγά-σιγά έφυγες από δίπλα μας που τόσο πολύ σε αγαπάμε. Ας αναπαυθεί η ψυχούλα σου Δημήτρη μου. Ο Θεός αποφάσισε να σε έχει κοντά του όπως σε όλους τους αγγέλους… RIP.. 31-8-2019».

ΕΖΗΣΕ ΜΟΝΟΣ, ΠΕΘΑΝΕ ΜΟΝΟΣ
Νεκρός βρέθηκε χθες το πρωί ένας 67χρονος μέσα στο σπίτι του στην περιοχή του Ψαροφαίου και συγκεκριμένα στην οδό Λαγκαδά. Στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία με την παρουσία εισαγγελέα καθώς και σταθμός του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άτυχος άνδρας είχε πεθάνει εδώ και τρεις μέρες, όμως ο θάνατός του άργησε να γίνει αντιληπτός, καθώς ζούσε μόνος του, ενώ δεν είχε στενούς συγγενείς.