ΑΧΑΪΑ: Νέες καταγγελίες για τον 28χρονο οδηγό που σκόρπισε θάνατο στις Καμάρες – Είχε «παρόμοιο» ιστορικό ο δράστης!

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 28χρονο οδηγό που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια 67χρονη γυναίκα και τον εγγονό της στο Αίγιο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News, σε ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Φλαμή, ο 28χρονος, λίγο έλειψε να χτυπήσει άλλα δύο άτομα που βρέθηκαν στον δρόμο του.

Την ημέρα της τραγωδίας, ο αξιωματικός του ΠΝ λίγο έλειψε να χτυπήσει και ένα 12χρονο κορίτσι που βρέθηκε στο δρόμο του.

«Η ζωή του ήταν αυτό το αυτοκίνητο. Τι να πω. Παραθεριστής είμαι εδώ, αλλά δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά», λέει γείτονάς του, ιδιοκτήτης εξοχικού, παράπλευρου με το σπίτι της οικογένειας του 28χρονου.

Ο θείος του μικρού Γιαννάκη – του νηπίου των 14 μηνών- μιλώντας στη Real News δήλωσε πως «ο δράστης πριν από το μοιραίο συμβάν και ενώ έφευγε από την περιοχή της Παναγοπούλας, όπου διασκέδαζε με την 20χρονη φίλη του σε παραλιακό μπαρ, λίγο έλειψε να παρασύρει οδηγό δικύκλου».

Η οδηγός δήλωσε στην εφημερίδα πως είδε… το χάρο με τα μάτια της εκείνο το απόγευμα, αφού και η ίδια στο παρά πέντε γλίτωσε τα χειρότερα και απέφυγε τη σύγκρουση με το αυτοκίνητο του 28χρονου.