ΠΑΤΡΑ: Ορκωμοσία Περιφερειακού Συμβούλου


Ενώπιον του νέου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, ορκίστηκε το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλείας της παράταξης «Όλα από την Αρχή» Βασίλειος Γιαννόπουλος.

Ο κ. Γιαννόπουλος για λόγους αντικειμενικής αδυναμίας δεν κατέστη δυνατό να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο κ. Φαρμάκης ευχήθηκε στον κ. Γιαννόπουλο, καλή και εποικοδομητική θητεία, επ’ ωφελεία των πολιτών της Ηλείας, αλλά και ευρύτερα της Δυτικής Ελλάδας, ενώ ο κ. Γιαννόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη, εκφράζοντας την πρόθεσή του να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στη νέα εποχή ανάπτυξης της Περιφέρειας.

Συνεδριάζει την Κυριακή το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11 το πρωί, θα συνεδριάσει για πρώτη φορά, το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο με προεδρεύουσα την πρώτη σε σταυρούς εκλεγείσα περιφερειακή σύμβουλο Μαρία Σαλμά, από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής) στην Πάτρα, με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη, την εκλογή προεδρείου του Σώματος και την ανάδειξη των μελών της Οικονομικής Επιτροπής.