ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΊΑ: Σύμπραξη απο Σπύρο Μυλωνά και Παναγιώτη Κουνάβη

Σε αυτοδιοικητική σύμπραξη προχώρησαν οι δημοτικές παρατάξεις «Όραμα για τη δυτική Αχαΐα» του δημάρχου δυτικής Αχαΐας Σπύρου Ν .Μυλωνά και η «Αυτοδιοικητική Κίνηση Δυτικής Αχαΐας» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κουνάβη.

Οι δύο παρατάξεις επιθυμούν μέσα από ευρύτατες συναινέσεις και διάλογο μια ισχυρή, πολυσυλλεκτική και αποτελεσματική δημοτική αρχή, που θα οδηγήσει το δήμο της δυτικής Αχαΐας στον εκσυγχρονισμό, την καινοτομία, την ανάπτυξη και την πρόοδο.

Στην ανακοίνωση τονίζονται ακόμη τα εξής:

«Ο δήμος μας  έχει ανάγκη από διαφάνεια, εργατικότητα, αποφασιστικότητα, μαχητικότητα. Έχει ανάγκη από ανθρώπους με ήθος, που θα αναλάβουν ευθύνες και θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Βασικός μας στόχος είναι ένας Δήμος ανοιχτός σε όλους, φιλικός και αλληλέγγυος, όπου όλοι οι δημότες να μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια. Να νιώθουν ότι ο Δήμος είναι δίπλα τους και νοιάζεται γι’ αυτούς! Να αγωνιστούμε για μια Τοπική Αρχή που θα απαντά άμεσα στα προβλήματα της καθημερινότητας με διαφάνεια μακριά από παλαιοκομματικές τακτικές, με κανόνες που θα ισχύουν για όλους, με αξιοκρατία και προτεραιότητες που θα λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα από κομματικές δεσμεύσεις και σκοπιμότητες. Για ένα Δήμο που θα εγγυάται την ισοπολιτεία και την ισονομία όλων των δημοτών, που θα τοποθετεί πάνω από όλα το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον των δημοτών, που θα επενδύει στη παιδεία και τον πολιτισμό, θα υπερασπίζεται το περιβάλλον και θα στοχεύει στην ανάπτυξη.