(ΒΙΝΤΕΟ)-ΑΙΓΙΟ: Τι έδειξε πόρισμα του ιατροδικαστή για τα θύματα της τραγωδίας στις Καμάρες-Ηχηρό “όχι” σε εξωδικαστικό συμβιβασμό από τις οικογένειες

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη διπλή τραγωδία στο Αίγιο, με την γιαγιά και τον ενός έτους εγγονό της να χάνουν τη ζωή τους, χτυπημένοι από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, το πόρισμα για το θάνατο των δύο θυμάτων, δείχνει ότι πέθαναν ακαριαία.

Ο μικρός είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η 67χρονη γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας και έφερε κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα. Χτυπήματα που δείχνουν τη σφοδρότητα με την οποία έπεσε το αυτοκίνητο πάνω του.

Τα σημάδια στο αυτοκίνητο μαρτυρούν την υπερβολική ταχύτητα

Το μέγεθος της ζημιάς που έχει το αυτοκίνητο στην αριστερή πλευρά -με την οποία χτυπήθηκαν τα θύματα- δείχνει ότι πιθανότατα είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Η δικογραφία, μόλις ολοκληρωθεί από την Τροχαία Πατρών, θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου. Ταυτόχρονα, έχει οριστεί και πραγματογνώμονας από τους αστυνομικούς, ο οποίος εξετάζει το αυτοκίνητο, για να εξακριβωθούν οι συνθήκες της τραγωδίας.

Αποκάλυψη για ακόμα δύο τροχαία

Την ίδια ώρα, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον 28χρονο δόκιμο του Πολεμικού Ναυτικού, που φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλα δύο τροχαία!

Ο αδελφός του παππού του μικρού Γιάννη που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο, μιλώντας στον Alpha, προχώρησε σε νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το παρελθόν του 28χρονου οδηγού, ζητώντας να διερευνηθούν δύο τροχαία. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Πριν δύο μήνες χτύπησε ένα παιδάκι με ένα ποδήλατο από Νέο Ερινέο προς Λόγγο. Και πέρυσι χτύπησε ένα μηχανάκι και του έσπασε τα δύο πόδια του ανθρώπου και έτρεχαν στα νοσοκομεία».

Δεν δέχονται συμβιβασμό

Ο συγγενής των θυμάτων ήταν κατηγορηματικά αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός εξωδικαστικού συμβιβασμού που έχει δηλώσει ότι θα επιθυμούσε η πλευρά του δόκιμου του Πολεμικού Ναυτικού. «Όχι με τίποτα. Δύο μέτρα πεζοδρόμιο έχω αφήσει εγώ έξω από το σπίτι μου. Εγώ από το δικό μου το κτήμα. Και ανέβηκε πάνω. Σε μια στροφή στα 100 μέτρα να κάνει προσπέραση σε τρία προπορευόμενα αυτοκίνητα; Όχι. Και 50 εκατομμύρια να δώσει. ΟΧΙ».

Το τροχαίο με τους αστυνομικούς

Όσο για το τρίτο τροχαίο του… παρελθόντος, αυτό που είχε ο σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ; Ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, διευκρίνισε ότι για αυτή την υπόθεση, δεν καταδικάστηκε και πως έχει λευκό ποινικό μητρώο.

 

Θυμίζουμε ότι ο 28χρονος είχε κατηγορηθεί για αντίσταση κατά της αρχής πριν από τρία χρόνια, όταν ενεπλάκη στο τροχαίο με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Οδηγούσε μηχανή στην οποία επέβαινε ένα ακόμη άτομο και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν σταμάτησε σε έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια στροφή οι αστυνομικοί έπεσαν από τις μηχανές και τραυματίστηκαν. Ο νεαρός δικάστηκε και κρίθηκε αθώος.

«Ο εντολέας μας έχει λευκό ποινικό μητρώο. Πράγματι υπήρχε στο παρελθόν ένα ατύχημα με αστυνομικούς και ασκώντας την αστυνομική τους ιδιότητα παρουσίασαν τα γεγονότα όπως αυτοί νόμιζαν. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται αυτές οι διαρροές. Οι άνθρωποι είναι αγανακτισμένοι με τα πρωτοσέλιδα με ψευδείς ειδήσεις» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Πηγή: star