ΕΡΥΜΑΝΘΕΙΑ: 150.000 ευρώ το ποσό που άρπαξαν τελικά οι δράστες – Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό τους

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι σε χωριό του Ερύμανθου, ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε τραπεζικό υποκατάστημα και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο, το ταμείο και τις θυρίδες περισσότερα από (150.000) ευρώ.
Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οι δύο δράστες φαίνεται πως ήταν «καλά διαβασμένοι», καθώς κινήθηκαν ψύχραιμα και αποφασιστικά. Ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες, δίνοντας εντολές στα ελληνικά και άρπαξαν τα χρήματα που ήταν στα ταμεία, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν 130 χιλιάδες ευρώ.

Το γεγονός μάλιστα ότι φεύγοντας πήραν και το καταγραφικό μηχάνημα ώστε να μην μπορεί να αξιοποιηθεί το υλικό από τις κάμερες, εξαφανίζοντας έτσι τα ίχνη τους δίνει το μήνυμα στους αστυνομικούς ότι ήξεραν τι έκαναν καλά και είναι «χτύπημα» επαγγελματιών ληστών.

Η αστυνομία έχει τεθεί σε επιφυλακή και πραγματοποιεί εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλη τη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο.