ΠΑΤΡΑ: Aποχωρεί από την δημοτική παράταξη του Ν. Νικολόπουλου ο Αντώνης Κουνάβης – Ποιοι λόγοι τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

Την ανεξαρτητοποίηση από τη δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» του Νίκου Νικολόπουλου, αναμένεται να καταθέσει , σύμφωνα με πληροφορίες, την μεταπροσεχή Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου,  αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την εκλογή Προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας,  και μελών  στις Επιτροπές Ποιότητας Ζωής και Οικονομική, ο δημοτικός σύμβουλος, Αντώνης Κουνάβης.

H απόφαση αυτή του κ. Κουνάβη, οφείλεται σε καθαρά πολιτικούς λόγους, καθώς είναι γνωστό ότι από τα νεανικά του χρόνια, έχει σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό, με ανιδιοτελή προσφορά, τόσο στο χώρο της ΟΝΝΕΔ., όντας από τα ιδρυτικά μέλη της Τ.Ε. Αγίου Διονυσίου, όσο και στο κόμμα, με αποκορύφωμα τη σημαντική συνεισφορά του, στη δημιουργία του εκλογικού κέντρου του κόμματος στην οδό Αγίου Ανδρέου, κατά την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση.

Αλλωστε και στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των αυτοδιοικητικών εκλογών, είχε ξεκαθαρίσει με σαφήνεια, τόσο  προς τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, όσο και δημοσίως,  ότι  ο ίδιος «ανήκε και θα ανήκει στη Ν.Δ.».

Μετά τις δημοτικές εκλογές μάλιστα διαφώνησε με τις πολιτικές αποφάσεις του κ. Νικολόπουλου, τις οποίες  σέβεται αλλά δεν αποδέχεται, όπως άλλωστε επεσήμανε σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του και δημόσιες τοποθετήσεις.

Ο κ. Κουνάβης στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης, που θα καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, θα καθιστά σαφές ότι θα συνεχίσει να εκφράζει δημόσια τους συλλογισμούς του, να στηρίζει ιδέες και δράσεις προς την σωστή κατεύθυνση, να ασκεί καλοπροαίρετη κριτική και να καταθέτει προτάσεις για το καλό της πόλης και τα συμφέροντα των δημοτών, που τον ανέδειξαν δημοτικό σύμβουλο,  μακριά από εγωϊστικές και μικροπολιτικές αντιλήψεις.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΓΝΩΜΗ”