Europa League: Κλειδί για τον ΠΑΟΚ το «0» στην άμυνα

Προσοχή στην άμυνα και υπομονή στην επίθεση ζήτησε ο Άμπελ Φερέιρα από τους παίκτες του για τον επαναληπτικό με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ γνωρίζει πως η φετινή άμυνα δεν έχει βρει ακόμα τη σταθερότητα που θα ήθελε να δει, αφού στα τέσσερα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν η εστία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη έχει παραβιαστεί.

Ως εκ τούτου, έχει ζητήσει ιδιαίτερη προσοχή στα μετόπισθεν, αφού το σκορ του πρώτου ματς κρύβει παγίδες. Μετά τη νίκη της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 1-0, ο ΠΑΟΚ θέλει τουλάχιστον νίκη με 2-0 για να σφραγίσει την πρόκριση.

Ακόμα και με αυτό το σκορ, όμως, η πρόκριση μπορεί να χαθεί στο… 90’, καθώς με 2-1 η πρόκριση πηγαίνει στους Σλοβάκους, ενώ ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί και τρίτο γκολ για να προκριθεί.

Όλα αυτά τα σενάρια έχουν επιστήσει την προσοχή όλων στην άμυνα, ώστε να χτίσουν με υπομονή το παιχνίδι τους και να βρουν τις ευκαιρίες στην επίθεση.

Ο Άμπελ Φερέιρα ζήτησε από τους Γιαννούλη και Λημνιό να προσφέρουν στήριξη στην άμυνα στα άκρα της επίθεσης, ενώ Μπίσεσβαρ και Πέλκας θα πιέσουν στον άξονα, πίσω από τον Άκπομ.

Πηγή: sport-fm.gr