BINTEO: Τροχαίο δυστύχημα με έξι νεκρούς στην Αλεξανδρούπολη

Tραγικό θανατηφόρο τροχαίο με έξι νεκρούς μετανάστες σημειώθηκε περίπου στις 6.30 το απόγευμα της Δευτέρας, στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εισήχθη ένας σοβαρά τραυματισμένος, ενώ ακόμη δέκα άνθρωποι που τραυματίστηκαν από την ανατροπή σε ρέμα του βαν που τους μετέφερε παράτυπα στη χώρα, έχουν διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα των τραυμάτων τους καθώς υποβάλλονται στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις.

Το δυστύχημα φαίνεται ότι συνέβη όταν ο οδηγός βαν που μετέφερε, άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό ατόμων (οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 14-19 άτομα) με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών έστριψε προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός ρέματος.

Άμεση και συντονισμένη ήταν η επέμβαση στο σημείο του τροχαίου της αστυνομίας,της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των θυμάτων στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

Δείτε το βίντεο της ιστοσελίδας evros-news.gr: