Πάτρα: Από χθες ο Λευτέρης Αυγενάκης στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα για τους Παράκτιους Αγώνες

Στην Πάτρα από χθες ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος θα δώσει το παρών στην Τελετή Έναρξης των 2ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων την Κυριακή το βράδυ.

Ο κ. Αυγενάκης βρίσκεται στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα για να επιθεωρήσει τις τελευταίες ενέργειες ώστε να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους.

Άλλωστε όπως ο ίδιος έχει τονίσει: Οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες στην Πάτρα αποτελούν στοίχημα και η επιτυχία τους, παρά τα τόσα προβλήματα που «κληρονομήσαμε» είναι και θα είναι γεγονός. Με τη στήριξη και την άοκνη προσπάθεια της Οργανωτικής Επιτροπής και όλων των εμπλεκομένων στους Αγώνες, κόντρα στον αδυσώπητο χρόνο, την προσεχή Κυριακή δίδεται η έναρξη στο εγχείρημα, που με εμπιστοσύνη ανέθεσε στη χώρα μας η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων. Και τους ευχαριστούμε.

Στην Τελετή Έναρξης της Κυριακής θα παρευρεθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό καθώς και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες.

Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. σε όλη την πόλη και φυσικά στις εγκαταστάσεις των Παράκτιων είναι δρακόντεια και θα παραμείνουν μέχρι το τέλος των αγώνων.