ΠΑΤΡΑ: Την Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους Παράκτιους Αγώνες – Είναι πιθανό να ανακοινώσει την παραμονή των λυόμενων εγκαταστάσεων στην πόλη!

Την Κυριακή αναμένεται να βρεθεί στην Πάτρα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , προκειμένου να παραστεί στην τελετή έναρξη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης έχει ήδη ζητήσει και έχει στα χέρια του το πρόγραμμα των αγώνων , ώστε να προγραμματίσει τον χρόνο παραμονής του στην Πάτρα, καθώς βρίσκεται σε συνεχείς περιοδείες σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Παράλληλα στην Πάτρα θα έλθει από την Παρασκευή ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και θα παραμείνει για 3-4 ημέρες στην πόλη , για να παρακολουθήσει τους αγώνες, καθώς η κυβέρνηση δίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διεθνή αθλητική διοργάνωση.

Παράλληλα ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Νίκος Παπαδημάτος σε δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παραμονή του ενδέχεται να ανακοινώσει πως οι λυόμενες εγκαταστάσεις (κερκίδες κλπ) θα αγοραστούν για να παραμείνουν στην Πάτρα και να χρησιμοποιηθούν από Δήμο και τοπικούς φορείς!