Πάτρα: Διαδικτυακά η προπώληση στα εισιτήρια των Μεσογειακών στις 25-31 Αυγούστου

Ξεκίνησε η διαδικτυακή προπώληση των εισιτηρίων των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της Πάτρας για όλα τα αθλήματα, που θα διεξαχθούν στις 25-31 Αυγούστου. 2019, διατίθενται ήδη στο κοινό.
Εισιτήρια εκδίδονται για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που θα ξεκινήσουν σύντομα να στήνονται στο Νότιο Πάρκο («Άρτεμις») όπου θα διεξαχθούν τα αθλήματα της άμμου, στην πλαζ της Αγυιάς («Ήρα») όπου θα διεξαχθούν τα αθλήματα της θάλασσας και στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός», όπου θα γίνουν τα αγωνίσματα της τεχνικής κολύμβησης. Για την παρακολούθηση των Αγώνων και στις τρεις εγκαταστάσεις θα απαιτείται εισιτήριο.
Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται σταδιακά από την επίσημη ιστοσελίδα της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων www.mbgpatras2019.gr (στην ενότητα Find Ticket), σε συνεργασία με την Ticketmaster Hellas, η οποία είναι η επίσημη εταιρεία παροχής των εισιτηρίων των Αγώνων.
Οι τιμές είναι εξαιρετικά προσιτές για το κοινό. Για παράδειγμα, στο αγώνισμα του ποδοσφαίρου στην άμμο που αναμένεται να προσελκύσει αρκετούς θεατές, το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 5 και 7 ευρώ, ενώ το μειωμένο (φοιτητικό, παιδικό έως 14 ετών, ανέργων, άνω των 65 ετών, και για το συνοδό ΑΜΕΑ) 3,5 και 2.5 ευρώ. Τα ΑΜΕΑ θα μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν το εισιτήριό τους στα εκδοτήρια των αθλητικών εγκαταστάσεων.
  • Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων ανακοίνωσε τη συνεργασία της με της εταιρεία ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, η οποία θα είναι ένας ακόμη επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης. Η εταιρεία θα προσφέρει φρούτα για την κάλυψη μέρους των αναγκών της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, θα προσφέρει ροδάκινα και νεκταρίνια για τους εθελοντές, το προσωπικό, τους διαιτητές, τους κριτές και τις αποστολές των 26 χωρών που θα λάβουν μέρος στους Αγώνες. Πρόκειται για ένα συνεταιρισμό με κύριο προϊόν το ροδάκινο στην περιοχή του Βελβεντού Κοζάνης, με 400 παραγωγούς ενεργά μέλη που καλλιεργούν περίπου 6.500 στρέμματα. Τα προϊόντα της πωλούνται σε όλη την Ελλάδα, αλλά πραγματοποιεί και σημαντικές εξαγωγές σε χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης με κύρια αγορά αυτή της Ρωσίας. Η Ο.Ε. ευχαριστεί θερμά την ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού και την καλωσορίζει στη δυνατή ομάδα που ετοιμάζεται για να διοργανώσει μια άρτια και από όλες τις πλευρές επιτυχημένη διοργάνωση.