ΑΕΚ: Ες αύριον τα σπουδαία για τον Τσιγκρίνσκι

Η συμμετοχή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο πρώτο ματς με την Τραμπζονσπόρ για τα πλέι οφ του Europa League παραμένει ανοιχτή και κρατάει σε εγρήγορση άπαντες στην ΑΕΚ.

Ο Ουκρανός αμυντικός κολούθησε και τη Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα, μαζί με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, και αύριο θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς, ώστε να προλάβει τον αγώνα της Πέμπτης (22/8) στο ΟΑΚΑ.

Μέχρι τώρα, πάντως, όλα συνηγορούν στο ότι θα δηλωθεί στη σχετική λίστα, μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης που υπάρχει το «παράθυρο» των αλλαγών.

Ο έμπειρος στόπερ θα πάρει τη θέση του Γιακουμάκη που πάει δανεικός στον ΟΦΗ, αφού ακόμα και να μην προλάβει το πρώτο ματς, επικρατεί αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμος στη ρεβάνς της 29ης Αυγούστου, στην Τραπεζούντα.

Η λίστα αφορά και τους δύο αγώνες, συνεπώς όλα δείχνουν ότι ο «Τσίγκρι» θα δηλωθεί κανονικά την Τετάρτη.

Στην ίδια «μοίρα» βρίσκεται και ο Κλωναρίδης, ο οποίος απουσιάζει εδώ και 15 ημέρες από τις προπονήσεις, άρα του λείπει ρυθμός για να παίξει την Πέμπτη, όμως είναι βέβαιο ότι θα μπει άμεσα στο ομαδικό πρόγραμμα και ίσως να παίξει κάποιο ρόλο στη ρεβάνς.

Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί μετά το τέλος της προπόνησης, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν σεμινάριο με θέμα το VAR, αλλά και τις αλλαγές στον κανονισμό διαιτησίας από τη Διεθνή Παρατηρητή Διαιτησίας, κ. Αντωνίου Κόκοτου.

ΠΗΓΗ: zougla.gr