Αχαΐα: Σήμερα το στερνό αντίο στον Μ. Σταματόπουλο της Αχαΐκής – Άνθρωπος με «χρυσή καρδιά»!

Θλίψη σκόρπισε στην Κ. Αχαΐα η είδηση του χαμού του Μάκη Σταματόπουλου, που «έφυγε» από τη ζωή στα 66 του χρόνια έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε με σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα. Ο Μάκης Σταματόπουλος ήταν σπουδαίος και ανιδιοτελής παράγοντας, που έδωσε πολλά στην Αχαϊκή, στον Ικαρο Λακκόπετρας και στην Κάτω Αχαΐα γενικότερα. Ασφαλιστής και στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία, με έντονη κοινωνική και επαγγελματική δράση, είχε στο πλευρό τουυ μέχρι το τέλος την σύζυγό του, Ζωή Μαγκανιάρη. Διοικητικά ασχολήθηκε με τον Ικαρο Λακκόπετρας και τη μεγάλη του αγάπη την Αχαϊκή, στην οποία διατέλεσε πρόεδρος μπαίνοντας μπροστάρης σε δύσκολες εποχές όταν η ομάδα συμμετείχε και είχε επιτυχημένες πορείες στην Δ’ και στη Γ’ Εθνική.
Σήμερα η κηδεία του
Η κηδεία του Μάκη Σταματόπουλου έχει προγραμματιστεί να γίνει σήμερα στις 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στην Κάτω Αχαΐα.

Γ. ΖΕΡΔΕΒΑΣ: «ΕΙΧΕ
ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΥΣ»
Ο παλαίμαχος άσος της Παναχαϊκής και νυν προπονητής στον Ατρόμητο Λάππα, Γιάννης Ζερδεβάς, που συνεργάστηκε για χρόνια με τον Μάκη Σταματόπουλο στην Αχαϊκή και στον Ικαρο Λακκόπετρας συγκινημένος μας είπε: «Για εμένα προσωπικά ήταν δεύτερος πατέρας μου. Με βοήθησε, ήταν πολύ αγαπητός σ’ όλη την κοινωνία της Κάτω Αχαΐας. Την Αχαϊκή την αγαπούσε πραγματικά και την στήριξε πολύ. Ομως στήριξε και τον Ικαρο Λακκόπετρας. Παντού είχε μόνο φίλους. Ηταν άνθρωπος που ρουφούσε τη ζωή. Βοηθούσε όλους όσοι είχαν ανάγκη. Το κενό που αφήνει είναι μεγάλο, θα λείψει πάρα πολύ από την Κάτω Αχαΐα».
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΛΛΙΟΣ: «ΝΑ
ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ»
Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μάλλιος, που κατάγεται από την Κάτω Αχαΐα τόνισε: «Δεν θα πω πολλά για τον Μάκη Σταματόπουλο. Κανονικά στο γήπεδο θα πρέπει να του στήσουν άγαλμα. Τόσο μεγάλη ήταν η προσφορά του στην Αχαϊκή, στον Ικαρο Λακκόπετρας και στην κοινωνία της Κάτω Αχαΐας γενικότερα. Διαχειρίστηκε την ομάδα της Αχαϊκής στα δύσκολα, ήταν πάντα εκεί, έβγαινε μπροστά. Κανείς ποτέ δεν είχε να του προσάψει το παραμικρό».
ΗΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ:
«ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
Ο παλιός παράγοντας της Αχαϊκής και νυν στέλεχος της Αχαγιάς’82, Ηλίας Οικονομόπουλος, είπε: «Ο Μάκης Σταματόπουλος αγαπούσε την Αχαϊκή και τον τόπο μας. Εφυγε ένας Αχαϊκάρας με όλη τη σημασία της λέξης. Πρόσφερε πολλά στην ομάδα, δεν ήθελε να προκαλέσει, αλλά μόνο να βοηθήσει. Ηταν αγαπητός στην τοπική κοινωνία και είχε δώσει πολλά. Ο θεός να τον αναπαύσει. Εκ μέρους της Αχαγιάς’82 θα ήθελα να εκφράσω θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».
«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ»
Στο άκουσμα της είδησης του χαμού του Μάκη Σταματόπουλου η Αχαϊκή εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Καλό Ταξίδι Πρόεδρε. Η Αχαϊκή και ο αθλητισμός πενθούν για την απώλεια του πρώην προέδρου της ομάδας Μάκη Σταματόπουλου. Ηταν πάντα δίπλα στην ομάδα μας και πρόσφερε ανιδιοτελώς για πολλά χρόνια είτε από την θέση του προέδρου είτε ως απλού φίλου και συνοδοιπόρου. Σύσσωμη η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.Τέλος αναστέλλονται όλες οι εκδηλώσεις της ομάδας μέχρι την Δευτέρα 12 Αυγούστου».
Η ΑΧΑΓΙΑ΄82
Συλλυπητήρια ανακοίνωσε εξέδωσε για την απώλεια του Μάκη Σταματόπουλου και η Αχαγιά ’82, η οποία έχει ως εξής: «Ο ΑΟ Αχαγιά 82 εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους, του πρώην προέδρου της Αχαϊκής και φίλου του σωματείου, Μάκη Σταματόπουλου. Είθε ο Θεός, να αναπαύσει την ψυχή του»