(Φωτο)-Πάτρα: Ξεχώρισε η Κριστέλ Βουρνά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα – Πήρε 4 μετάλλια

Η Κριστέλ Βουρνά ξεχώρισε για ακόμα μία φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης, δείχνοντας τη μεγάλη αξία που έχει ως αθλήτρια, παρόλο που ο πρωταθλητισμός πλέον δεν είναι στις προτεραιότητες της.

Η Πατρινή αθλήτρια κέρδισε τέσσερα μετάλλια στο πρωτάθλημα που έγινε στο Δημοτικό Κολυμβητηρίου Αιγίου, παραμένοντας πιστή στα υψηλά στάνταρ που μας έχει συνηθίσει. Η ίδια κάνοντας έναν μίνι απολογισμό στο facebook ανέφερε τα εξής:

“Φέτος, πολλοί με ρωτούσαν αν αξίζει ή αν θα μπορέσω να συνδυάσω το κολύμπι προσπαθώντας παράλληλα να εξελίξω την επαγγελματική μου καριέρα. Σίγουρα δεν είχα το αγωνιστικό αποτέλεσμα που ήθελα και έχω συνηθίσει να έχω τόσα χρόνια, αλλά χαίρομαι πολύ που είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ για ακόμα μια χρονιά με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς κατακτώντας 4 μετάλλια στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα” και συνέχισε λέγοντας ευχαριστώντας όσους την έχουν βοηθήσει.

“Αυτό δεν θα το είχα καταφέρει χωρίς την βοήθεια πολλών ανθρώπων. Ευχαριστώ λοιπόν, πρώτα απ όλα, τον προπονητή μου Άκη Οικονόμου που με υπομένει τόσα χρονιά, και την γυναίκα του Δέσποινα  Την πρόεδρο του Εθνικού και φίλη μου Δώρα Ιωαννίδου και τον άντρα της που στήριξαν την επιλογή μου και με εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια χρονιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ευάγγελο Γεωργακόπουλο που με βοηθάει να ξεπερνάω τους σωματικούς, αλλά και τους ψυχικούς μου πόνους. Ευχαριστώ  πολύ τον Παναγιώτη Παπαθεοδώρου  και την ομάδα του laertion που με βοήθησε το τελευταίο εξάμηνο με την αποκατάσταση του τραυματισμού μου και κατάφερα να κολυμπήσω ξανά”. Μάλιστα η Πατρινή πρωταθλήτρια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους χορηγούς της που ήταν στο πλευρό της σε αυτή την προσπάθεια.

 

4 μετάλλια για την Κριστέλ Βουρνά - Ξεχώρισε η Πατρινή πρωταθλήτρια 4 μετάλλια για την Κριστέλ Βουρνά - Ξεχώρισε η Πατρινή πρωταθλήτρια