(Βίντεο)-Πρόωρος αποκλεισμός για Τσιτσιπά στο Rogers Cup

Άσχημη εμφάνιση και ήττα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στην πρεμιέρα του στο Rogers Cup, με τον Χούμπερτ Χουρκάς να επικρατεί με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 6-3) και να αφήνει εκτός συνέχειας τον Έλληνα τενίστα.

Από το ξεκίνημα φάνηκε πως θα είχε πολύ δύσκολη αποστολή ο Τσιτσιπάς, ο οποίος αν και προηγήθηκε με 1-0 στα game, είδε τον Πολωνό να προηγείται με break στο τρίτο 2-1 και έκτοτε να μην κοιτάζει πίσω για το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο ο Τσιτσιπάς εμφανίστηκε βελτιωμένος, προηγήθηκε γρήγορα με 3-0 με τον Χουρκάς να παίρνει έκτοτε μόνο τα game που σέρβιρε κι έτσι ήρθε εύκολα το 6-3 και το 1-1.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ όλα κρίθηκαν στο όγδοο game. Με το σκορ στο 4-3 υπέρ του Πολωνού, ο Τσιτσιπάς δέχθηκε break, με τον Έλληνα τενίστα να διαμαρτύρεται έντονα για έναν αμφισβητούμενο πόντο του αντιπάλου του, αλλά να μην υπάρχει δυνατότητα να κάνει challenge κι έτσι να γίνεται το 5-3. Ο Χουρκάς πήρε εύκολα το επόμενο game και με 2-1 προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Χουρκάς μετά από 3 ήττες από τον Τσιτσιπά μέσα σε διάστημα 10 μηνών, ενώ με την ήττα αυτή ο Στέφανος έχει ήδη υποχωρήσει στο νούμερο 7 της κατάταξης.

Δείτε το σχετικό βίντεο: