Πάτρα: Η Βουλή κράτησε τον υφυπουργό Αθλητισμού μακρυά από σύσκεψη για τους Μεσογειακούς Αγώνες

Δεν θα καταφέρει να βρεθεί στην Πάτρα σήμερα το μεσημέρι ο υφυπουργός ΑΘλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Σήμερα το μεσημέρι στις 2 είναι προγραμματισμένη σύσκεψη εργασίας με την Οργανωτική Επιτροπή για θέματα που αφορούν την προετοιμασία για τους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες.

Ο κ. Αυγενάκης πρέπει να βρίσκεται στη Βουλή σήμερα, καθώς θα ψηφιστεί ο διυπουργικό νομοσχέδιο. Ετσι δεν θα καταφέρει να έρθει στην Πάτρα.

Επιθεώρηση της ΔΕΜΑ
Στην Πάτρα βρίσκονται από χθες τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής (Coordination Committee) της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) για να πραγματοποιήσουν τον τελικό έλεγχο στην προετοιμασία της διοργάνωσης των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που θα διεξαχθούν από 25-31 Αυγούστου 2019. Στις συναντήσεις που αναμένεται να έχουν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής με τα στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα της προετοιμασίας , η οποία έχει μπει στην τελική της ευθεία.
Οι εργασίες για το στήσιμο των κερκίδων και των γηπέδων που προορίζονται για τα αθλήματα άμμου (μπιτς σόκερ, μπιτς χάντμπολ, μπιτς τένις, μπιτς βόλεϊ, πάλη) συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς στο νότιο πάρκο. Παράλληλα με το μεγάλο γήπεδο των 2.000 θέσεων που στήθηκε για τις ανάγκες του τεστ ιβέντ (άλλο ρεπορτάζ στις αθλητικές σελίδες) σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και το στήσιμο των άλλων πέντε γηπέδων που ολοκληρώνουν την αθλητική εγκατάσταση «Αρτεμις».