Ικαρία: Ταυτοποιήθηκε και επίσημα η σορός της αστροφυσικού – Πού την εντόπισαν

Ταυτοποιήθηκε και επισήμως από την αστυνομία, το πτώμα της 34χρονης Βρετανίας, η οποία είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Δευτέρας στην Ικαρία.

Η ΕΛ.ΑΣ επιβεβαίωσε ότι το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε στην Ικαρία, ανήκει στην Νάταλι Κρίστοφερ, που είχε δηλωθεί εξαφανισμένη. Τη σορό βρήκε ένας εθελοντής δασοπυροσβέστης, κάτοικος της περιοχής, σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων, σε ορεινό σημείο της περιοχής Κεραμέ Αγίου Κηρύκου.

Οι έρευνες των αστυνομικών και της πυροσβεστικής είχαν εστιαστεί στη συγκεκριμένη περιοχή, οδηγούμενοι εκεί από το τελευταίο στίγμα που είχε δώσει το κινητό της. Η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της, με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha να μεταδίδει πως θεωρείται πιθανό σενάριο να αποκολλήθηκε ένας βράχος, με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος μέσα στη χαράδρα.

 

Το σημείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον 38χρονο, Κύπριο σύντροφό της. Ο ίδιος είχε καταθέσει ότι μίλησε τελευταία φορά μαζί της λίγο πριν τις 10π.μ, το πρωί της Δευτέρας. Τότε, η Κρίστοφερ του είχε βγει να τρέξει και θα αργούσε λίγο να επιστρέψει.