Ανοιχτή επιστολή στον κ. Τσίπρα

Νομίζω πως αν και νεότατος στην ηλικία ωρίμασε πλέον ο καιρός για να αποσυρθείτε και από την πολιτική και κυρίως από την ηγεσία του Σύριζα (κι ας μην «συμφέρει» αυτό τη Νέα Δημοκρατία) για να απαλλαγεί οριστικά από το ηθικοπολιτικό και τυχοδιωκτικό σας δέμα η παράταξή σας, που τόσο τραγικά και ανεύθυνα συνενοχοποιήσατε,και απαξιώσατε…
Αφήστε τους συντρόφους σας ελεύθερους να ξαναβρούν την εξαιτία σας χαμένη ιδεολογική τους αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, που τόσο δραματικά ταπεινώσατε για να χαράξουν ίσως ένα νέο βηματισμό στον πολιτικό σας χώρο, χωρίς τη νοσηρή και ανεύθυνη καθοδήγησή σας που τόσο ζημιογόνα υπήρξε…
Μας κουράσατε όλους πολύ κ. Τσίπρα και δυστυχώς ακόμα και σήμερα τραγικά συνεχίζετε ταυτισμένος με τον σιαμαίο σας σύντροφο κ. Πολάκη, το alter ego δηλαδή της αντιδημοκρατικής σας ασχήμιας!!!
Κ. Τσίπρα, η αριστερά και ο Σύριζα μπορούν και χωρίς εσάς τους δύο να ξαναβρούν τον δρόμο τους και σίγουρα το μπορούν πιο καλά και πιο χρήσιμα για την πατρίδα μας και τον λαό μας.
…Για την πατρίδα μας και τον λαό μας που δυστυχώς ακόμα δεν έχετε συνειδητοποιήσει τα δεινά που του προκαλέσατε στα 4,5 χρόνια της καταστροφικής σας καταιγίδας, αφού ίδια, και ασύγνωστα όπως πάντα αρχίσατε να ασκείτε την από παλιά γνώριμη και χωρίς αρχές αντιπολίτευσή σας στη μόλις ένός μηνός νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας!
…Ανήκεστος τελικά η βλάβη της ηθικοπολιτικής σας υγείας κ. Τσίπρα!!
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ,
τ. πρόεδρος ΝΟΔΕ Αχαΐας ΝΔ.