ΑΧΑΪΑ: Πρωτοφανής απάτη σε βάρος γυναίκας – Της είπαν ότι νοσηλεύεται η αδερφή της και πλήρωσε στον «αέρα»!

ΝΕΟΤΕΡΑ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το πρωί, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπή στο Αίγιο και προσποιούμενος ιατρό νοσηλευτικού ιδρύματος σε νησί των Δωδεκανήσων της ζήτησε χρήματα προκειμένου να υποβληθεί η αδερφή της σε χειρουργική επέμβαση.
Η παθούσα πείστηκε και παρέδωσε σε άγνωστη δράστιδα που μετέβη στην οικία της, το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ.
Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Νέα υπόθεση απάτης έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικές αρχές της Πάτρας καθώς τις προηγούμενες ημέρες μια γυναίκα έπεσε θύμα επιτήδειων μέσω τηλεφώνου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως άγνωστοι δράστες τηλεφώνησαν στη γυναίκα και με το πρόσχημα πως είναι γιατροί, την έπεισαν πως η αδερφή της είχε τραυματιστεί και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Για να τύχει όμως καλύτερης αντιμετώπισης από το ιατρικό προσωπικό, το θύμα έπρεπε να καταβάλει το ποσό των 2.000 ευρώ.

Η άτυχη γυναίκα, πάνω στην ταραχή της, δέχθηκε την πρόταση των απατεώνων και συμφώνησε να παραδώσει τα χρήματα σε κάποια συνεργάτη των δραστών.

Η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών έχει σχηματίσει δικογραφία για απάτη και διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.