Τέλος η Βίκυ Χατζηβασιλείου από τον Alpha

advertisement

Τέλος στη συνεργασία τους μετά από 14 χρόνια Πάμε Πακέτο φαίνεται πως είναι έτοιμοι να δώσουν ο Alpha με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε αλλεπάλληλες συζητήσεις εδώ και ένα μήνα ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Reallife και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, δεν κατάφεραν να βρουν τη χρυσή τομή.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο της παρουσιάστριας για το Πάμε Πακέτο, που διαχρονικά έχει χαρίσει μεγάλες τηλεθεάσεις στον Alpha, σε όποια ζώνη και αν δοκιμάστηκε. Η διοίκηση του σταθμού φέρεται αποφασισμένη να μειώσει το κόστος παραγωγής του προγράμματος ανά ώρα, αναζητώντας πιο οικονομικές λύσεις.

Το κανάλι της Κάντζας είναι πρόθυμο να καλύψει το κενό που θα προκύψει στην prime time του Σαββάτου μετά την αποχώρηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου με άλλο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει βρεθεί νέο φορμάτ που ανήκει στην ίδια τυπολογία προγράμματος με το Πάμε Πακέτο. Σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις και για το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής της κατηγορίας human interest με ιστορίες κοινωνικού ενδιαφέροντος. Οι υπόλοιπες ημέρες της prime time θα μοιραστούν ανάμεσα σε παλιές και νέες σειρές του Alpha.