(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: «Ως την άκρη του Ονείρου…» – Σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρου Λόγγου

Οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2019 συνεχίζονται με την παράσταση της Παιδικής Θεατρικής Σκηνής Λόγγου «Ως την άκρη του Ονείρου …» της Κέλλυς Σταμουλάκη αυτή την Κυριακή, 4 Αυγούστου και ώρα 9.00μ.μ., στο Θέατρο Φ.Ο.Λ. του Πολιτιστικό Κέντρου Λόγγου. Ένα θεατρικό έργο – όχι μόνο για παιδιά! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το έργο «Ως την άκρη του oνείρου…» είναι ένα έργο τρυφερό, πνευματώδες και αισιόδοξο. Θα ζήσουμε την ιστορία της ορφανής Πετρίνας, που με μοναδικές «αποσκευές» μια ψυχή γενναία και μια καρδιά αθώα ξεκινάει ένα ταξίδι γεμάτο εμπόδια, αφήνοντας τους πιστούς της φίλους, τη Ρουκερή τον Αλατόσπυρο, τον Πιπερόσπυρο και τον γαϊδαράκο Παλικαρά, αναζητώντας τον μοναδικό συγγενή της, τον παππού της.

Περνάει από πολλά εμπόδια αλλά στο τέλος συναντάει τον Τριαντάφυλλο και γνωρίζει την φιλία και την πραγματική αγάπη.

Αυτό που διαφαίνεται στο έργο είναι η θετική στάση μας στη ζωή και η ιδέα ότι ο άνθρωπος μπορεί να γίνει καλύτερος.

Το κακό μπορεί να νικηθεί από το καλό, αν οι άνθρωποι το θελήσουν. Πρέπει να παλεύουμε για την πραγματοποίηση των ονείρων μας, γιατί έστω κι ένα να βγει αληθινό… αξίζει τον κόπο.
Σημειώνεται ότι η Παιδική Θεατρική Σκηνή του Ομίλου αφιερώνει αυτήν την παράσταση σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στα παιδιά του «Χαμόγελου του παιδιού».

Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει το «Χαμόγελο του παιδιού» ΠΑΙΔΙΟΥ μπορεί να προσφέρει κάτι από την λίστα: Σφουγγάρια κουζίνας (για πλύσιμο πιάτων) – Σακούλες απορριμάτων κουζίνας και τουαλέτας – Γάντια μιας χρήσης – Απολυμαντικό σε spray – Spray κατά των αλάτων – Αποσμητικά σώματος – Σερβιέτες – Ξυραφάκια.